Betalingsservice

Her kan du tilmelde dig til Betalingsservice. Så bliver dine fremtidige regninger til Torsted Vandværk betalt til tiden - hverken for tidligt eller for sent. Du slipper for at stå i kø på posthuset eller i banken. Eller for besværet med at taste betalingsoplysningerne i din netbank. Og du slipper for kedelige rykkere og gebyrer. Betalingsservice klarer betalingerne for dig - det er det nemmeste i verden. Tilmeld dig her - Betalingsservice online tilmelding hvor du også kan se reglerne.

PBS A/S står bag Betalingsservice. PBS A/S er ejet af danske pengeinstitutter i fællesskab.

 

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og transmitteres over en 128 bit krypteret protokol (SSL). Det er den samme krypteringsprotokol, som anvendes til betalinger via internettet.
I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelås-ikon, som betyder, at du er på en sikker server. Desuden foregår din tilmelding på en krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninger i de informationer, der udveksles mellem dig og Betalingsservice.
Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til Betalingsservice.

NB!
Hvis du ikke får vist tilmeldingsskemaet, så kontroller om der oven over siden står at pc´en er blokeret for pop up. Du skal tillade pop up for at få vist tilmeldingsskemaet.